Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Interobiz srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Electropompe submersibile cu tocator
Brand
Grinder
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceste electropompe, se deosebesc de majoritatea pompelor de epuizment prin particularitatea constructiva a tocatorului, ceea ce-i permite sa vehiculeze lichide care au in suspensie particule fibroase, care in mod normal ar altera functionarea rotorului. Cele mai dese utilizari ale acestui tip constructiv de pompa sunt vehicularea apelor fecaloide, fie de natura umana, fie de natura animala.

Turbinele montate pe aceasta gama de pompe au fost proiectate folosindu-se cea mai avansata tehnologie disponibila, pentru a obtine cel mai inalt grad de eficienta. Sistemul de taiere este tratat impotriva coroziunii. In functie de model, aceste pompe pot avea utilitate domestica sau profesionala. Fiecare model este dotat cu un sistem de protectie al motorului, cu resetare manuala sau automata.

Aceste pompe sunt destinate pentru a vehicula lichide cu un continut in suspensie de: servetele sanitare, batiste umede, materiale textile, manusi sau obiecte din plastic, cauciuc sau latex etc..

Gama larga de modele disponibile permit o utilizare diversa a acestor pompe, inclusiv sisteme de canalizare, sisteme centralizatoare ale canalizarilor, statii pentru tratarea apei, instalatii de deversare in canalizarea contrala a foselor septice sau a bazinelor ecologice, etc.
Din Gura in Gura